LupuLN2™ - Lupulin Humlepulver

En humlerevolusjon fra YCHHOPS.


Vi har fått tak i et helt fantastisk nytt humleprodukt. Det lages ved at humleblomsten fryses før lupulinet og plantematerialet skilles fra hverandre. Dette gjør at man får et mye mer potent humleprodukt som er helt rendyrket. Det inneholder kun lupulin - den delen av humleblomsten som inneholder alle de essensielle oljene, bitterstoffene og aromaene. Siden alt plantematerialet er fjernet får man ingen gressaktige, snerpende smaker, selv når man bruker masse humle.

Pilotprosjektet til YCHHOPS har kommet frem til at man kan oppnå en mer intens og juicy humlekarakter ved bruk av lupulin-pulver.

Det kommer en rekke øl med lupulin-pulver fra oss fremover, nye varianter så vel som gamle travere.

For den interesserte anbefales det å lese pressemeldingen fra YCHHOPS